Studiebureaus BDA Engineering en MV engineering bundelen de krachten

Sterker aanbod stabiliteitsstudies binnen kennisnetwerk van United Experts Group

BDA Engineering en MV Engineering, twee toonaangevende krachten op het gebied van bouwkundige stabiliteit, kondigen met veel trots hun fusie aan. Deze samenwerking op vlak van expertise en ervaring creëert een synergie van talent en knowhow voor hun klanten en hun bouwprojecten.


Een gecombineerde visie

Beide studiebureaus delen niet alleen hun passie voor daadkracht en expertise, maar hebben ook een gezamenlijke toewijding in klantenbetrokkenheid en innovatie. Samen streven ze naar een hoge standaard om bouwprojecten tot een goed einde te brengen en architecten, projectontwikkelaars en aannemers te ondersteunen. Deze fusie stelt hen in staat om de dienstverlening te optimaliseren waarbij de klanten kunnen vertrouwen op een groter team.


Wat verandert er?

Voor zowel de klanten van MV Engineering als BDA Engineering blijft de basis hetzelfde: kwaliteit en expertise gaan hand in hand. Door de uitbreiding van het team bieden ze kostenefficiënte oplossingen en snellere doorlooptijden. Het team van MV Engineering zal verhuizen naar de kantoren van United Experts Group in Ieper om daar aan te sluiten bij het bestaande team van BDA Engineering. Samen zal er overleg zijn met de teams uit Wetteren en Peer zodat kennis en ervaring gedeeld worden over heel Vlaanderen. “We blijven onze klanten continuïteit bieden. Zo kunnen ze naast de stabiliteitsstudies nog steeds op ons vertrouwen voor EPB, ventilatiestudies en veiligheidscoördinatie. Maar de samensmelting van beide bureaus biedt alvast sterke fundamenten die leiden tot betere bouwwerken,” vertelt Pieter Vandenbroucke, zaakvoerder van MV Engineering.Toekomstgerichte samenwerking

Dit uitgebreide team kijkt uit naar een toekomst vol baanbrekende projecten en succesvolle samenwerkingen. Samen zullen ze bouwprojecten in diverse sectoren, gaande van particuliere woningen over industriële gebouwen, kantoren, scholen en nutsgebouwen succesvol realiseren. Met gedeelde waarden en een gecombineerde visie streven ze naar een uitmuntendheid in elk project. “Deze vernieuwde ambitie vormt de blauwdruk voor het toekomstige succes van BDA Engineering , waar elke nieuwe samenwerking met MV Engineering vandaag de fundering legt voor de skyline van morgen," aldus Koen Steenhoudt van BDA Engineering.


Voor meer informatie over de projecten kan u terecht op www.bda-engineering.be

TEL: 09 242 06 02

MAIL: info@bda-engineering.be